Confidentialitate

 

DATE COLECTATE

In baza Serviciilor pe care le utilizezi, colectăm tipuri diferite de informații de la tine sau despre tine si despre vizitatorii site-urilor tale.

Colectăm conținutul și alte informații pe care le oferi când utilizezi Serviciile noastre, inclusiv atunci când îți creezi un cont, când creezi sau distribui conținut și când trimiți mesaje sau comunici cu alte persoane. Printre acestea se pot număra informații din conținutul sau despre conținutul pe care îl furnizezi, cum ar fi locația unei fotografii sau data la care a fost creat un fișier. De asemenea, colectăm informații despre modul în care utilizezi Serviciile noastre, cum ar fi tipurile de conținut pe care le vizualizezi sau cu care interacționezi, sau frecvența și durata activităților tale si ale vizitatorilor site-urilor tale.

De asemenea, colectăm conținutul furnizat de alte persoane în timpul utilizării Serviciilor noastre, inclusiv informații despre tine, cum ar fi atunci când distribuie o fotografie cu tine, îți trimit un mesaj sau încarcă, sincronizează ori importă informațiile tale de contact sau a vizitatorilor site-urilor tale.

Colectăm informații despre persoanele și grupurile cu care te-ai conectat și despre modul în care interacționezi cu ele, cum ar fi informații despre persoanele cu care comunici cel mai des sau despre grupurile în care obișnuiești să distribui conținut. De asemenea, colectăm informațiile de contact pe care le oferi dacă încarci, sincronizezi sau imporți aceste informații de pe un dispozitiv.

În cazul în care utilizezi Serviciile noastre pentru achiziții sau tranzacții financiare (de exemplu, atunci când activezi un abonament PushInstruments), colectăm informațiile despre achiziția sau tranzacția respectivă. Printre aceste informații se numără informațiile tale de plată, cum ar fi numărul cardului de credit sau de debit și alte informații despre card, precum și alte informații despre cont și informații de autentificare, facturare, livrare și contact.

Colectăm informații de pe sau despre computerele, telefoanele sau celelalte dispozitive pe care ai instalat sau de prin care se accesează Serviciile noastre. Este posibil să asociem informațiile pe care le colectăm de pe dispozitivele tale.

Exemple de informații despre dispozitiv pe care le colectăm:

- Atribute, cum ar fi sistemul de operare, versiunea de hardware, setările dispozitivului, numele și tipurile de fișiere și de software, bateria și intensitatea semnalului, și identificatorii de dispozitiv.

- Locațiile dispozitivului, inclusiv locațiile geografice specifice, cum ar fi prin intermediul semnalelor GPS, Bluetooth sau Wi-Fi.

- Informații despre activitatea vizatorilor site-urilor tale atunci când aceștia le accesează.

- Informații despre conexiune, cum ar fi numele operatorului tău de telefonie mobilă sau numele furnizorului de servicii de Internet (ISP), tipul browserului, limba și fusul orar, numărul de telefon mobil și adresa IP.

Primim informații despre tine și despre activitățile tale din platforma PushInstruments și în afara sa de la parteneri terți, cum ar fi informații de la un partener atunci când oferim servicii în colaborare, sau informații de la un promotor despre experiențele sau interacțiunile tale cu acesta.

MOD DE UTILIZARE AL DATELOR COLECTATE

Folosim toate informațiile pe care le avem la dispoziție pentru a furniza Serviciile și a oferi asistență pentru acestea. Iată în ce scop facem acest lucru:

- Pentru a furniza, a îmbunătăți și a dezvolta Serviciile.

- Avem capacitatea de a livra Serviciile noastre, de a personaliza conținutul și de a-ți face sugestii, folosind aceste informații pentru a înțelege cum utilizezi și cum interacționezi cu Serviciile noastre și cu persoanele sau lucrurile cu care te-ai conectat și care prezintă interes pentru tine, în cadrul Serviciilor noastre și în afara lor.

- Când avem la dispoziție informații despre locație, le utilizăm pentru Serviciile noastre pentru tine, cum ar fi să generezi o reclamatie;

- Facem sondaje și cercetări, testăm funcții aflate în curs de dezvoltare și analizăm informațiile pe care le avem pentru serviciile furnizate cat si pentru imbunatatire acestora, pentru a dezvolta funcții noi și pentru a efectua activități legate de audit și depanare.

- Folosim informațiile tale sau a vizitatorilor site-urilor tale pentru a îți da posibilitatea de a transmite mesaje căte grupuri definite în baza unor segmentări detaliate, a-ți trimite mesaje de marketing, pentru a-ți transmite informații in baza Serviciilor noastre și a te anunța în legătură cu politicile și condițiile noastre de utilizare. De asemenea, folosim informațiile tale sau a vizitatorilor site-urilor tale pentru a-ți răspunde atunci când ne contactezi.

- Folosim informațiile pe care le avem pentru a contribui la efectuarea verificării conturilor și a activităților și pentru a promova siguranța și securitatea în cadrul Serviciilor noastre și în afara lor, cum ar fi prin investigarea activităților suspecte sau a încălcărilor politicilor și condițiilor noastre de utilizare.

Utilizăm modulele cookie și alte tehnologii similare pentru a furniza și a întreține Serviciile noastre, dar și pentru fiecare dintre cazurile de utilizare descrise în această secțiune a politicii noastre. Pentru a inform correct Politica noastră de utilizare a modulelor cookie.

DISTRIBUIREA INFORMATIILOR

Persoanele folosesc Serviciile noastre pentru a intra în legătură și a împărtăși informații. Facem acest lucru posibil distribuind informațiile tale sau a vizitatorilor site-urilor tale astfel:

- Persoanelor cărora le distribui conținut și cu care comunici.

- Când distribui conținut și comunici folosind Serviciile noaste, alegi audiența catre care distribui.

Informațiile publice reprezintă orice informații pe care le distribui pentru o audiență publică, cât și orice conținut pe care îl distribui pe o pagina sau în alt forum public. Informațiile publice sunt disponibile oricărei persoane, indiferent dacă aceasta folosește sau nu folosește Serviciile noastre, și pot fi văzute și accesate prin intermediul motoarelor de căutare online, a API-urilor și a mijloacelor de comunicare offline, cum ar fi canalele TV.

În anumite cazuri, persoanele cărora le împărtășești informații și cu care comunici pot descărca și redistribui acest conținut altor persoane, în afara Serviciilor noastre, aplicațiilor, site-urilor web și integrărilor de la terți, în cadrul Serviciilor noastre sau care folosesc Serviciile noastre.

Dacă se schimbă dreptul de proprietate sau de control parțial sau total asupra Serviciilor noastre și a activelor asociate, este posibil să transferăm informațiile tale sau a vizitatorilor site-urilor tale către noul proprietar.

Colaborăm cu companii terțe care ne ajută să furnizăm și să îmbunătățim Serviciile noastre, sau care folosesc produsele noastre de publicitate sau produse asociate, iar acest lucru întreține funcționarea companiilor noastre și ne dă posibilitatea să oferim servicii persoanelor din întreaga țară.

Tipurile de terți cărora le putem oferi informații despre tine:

Serviciile de publicitate, de măsurare a performanțelor și de analiză (doar informații prin care utilizatorii nu pot fi identificați personal).

Dorim ca publicitatea noastră să fie la fel de relevantă și de interesantă ca și celelalte informații pe care le găsești în Serviciile noastre. Ținând cont de acest lucru, folosim toate informațiile pe care le avem despre tine pentru a-ți afișa reclame relevante. Nu oferim informații care pot identifica personal un vizitator al site-urilor tale (informații precum numele sau o adresă de e-mail care poate fi folosită pentru a te contacta personal sau care te identifică personal) partenerilor care oferă servicii de publicitate, de măsurare a performanțelor și de analiză, decât în cazul în care avem permisiunea ta. Este posibil să le oferim acestor parteneri informații despre impactul și eficiența reclamelor lor, fără a le furniza informații care pot identifica personal, sau dacă am cumulat informațiile astfel încât să poată să identifice o persoană după nume, adresă de email, cod numeric personal, etc.. De exemplu, îi putem spune unui promotor cât de eficiente au fost reclamele sale, câte persoane au văzut reclamele sale sau au instalat o aplicație după ce au văzut o reclamă, sau putem să oferim acestor parteneri informații demografice prin care utilizatorii să nu poată fi identificați personal (cum ar fi: o persoană de sex feminin în vârstă de 25 de ani, din Madrid, căreia îi place ingineria software), pentru a-i ajuta să-și înțeleagă audiența sau clienții, însă numai după ce promotorul este de acord să respecte instrucțiunile noastre pentru publicitate.

Transferăm informații către comercianți, furnizori de servicii și alți parteneri care oferă suport pentru afacerea noastră la nivel global, cum ar fi prin furnizarea de servicii tehnice de infrastructură, analizarea modului de utilizare a Serviciilor noastre, măsurarea eficienței reclamelor și serviciilor noastre, furnizarea de asistență pentru clienți, facilitarea plăților sau efectuarea de sondaje și de cercetări academice. Acești parteneri trebuie să respecte obligații stricte de confidențialitate, care să fie în acord cu prezenta Politică de utilizare a datelor și cu acordurile pe care le stabilim cu aceștia.

Cum pot să administrez sau să șterg informațiile despre mine?

Stocăm datele atât timp cât este necesar pentru a-ți oferi ție și altora produse și servicii, inclusiv cele descrise mai sus. Informațiile asociate cu contul tău vor fi păstrate până când contul tău va fi șters, cu excepția cazului în care mai avem nevoie de date pentru a furniza produse și servicii.

Îți poți șterge contul oricând. Când îți ștergi contul, ștergem lucrurile pe care le-ai trimis prin intermediul Serviciilor. Dacă nu dorești să ștergi contul, însă dorești să nu mai folosești PushInstruments o perioadă de timp, ai posibilitatea să dezactivezi contul. Pentru a afla mai multe despre dezactivarea sau ștergerea contului, contactati [email protected].

Cum răspundem la solicitările juridice și cum împiedicăm vătămarea?

Este posibil să accesăm, să păstrăm și să transmitem informațiile tale sau a vizitatorilor site-urilor tale ca răspuns la o solicitare de natură juridică (precum un mandat de percheziție, un ordin judecătoresc sau o citație), dacă, fiind de bună-credință, considerăm că legea ne impune acest lucru. Printre aceste situații se numără primirea unor solicitări de natură juridică din jurisdicții aflate în afara României, atunci când, fiind de bună-credință, considerăm că această acțiune este impusă de lege în jurisdicția respectivă, că afectează utilizatorii din jurisdicția respectivă și că este conformă cu standardele recunoscute la nivel internațional. De asemenea, este posibil să accesăm, să păstrăm și să oferim informații atunci când avem o convingere de bună-credință că acest lucru este necesar: pentru a detecta, a preveni și a rezolva cazurile de fraudă și alte activități ilegale; pentru ne proteja pe noi, pe tine și pe alți utilizatori, inclusiv ca parte a anchetelor oficiale; sau pentru a preveni decesul sau vătămarea corporală iminentă. De exemplu, este posibil să oferim informații terților în ceea ce privește fiabilitatea contului tău, pentru a preveni fraudele și abuzurile, în cadrul și în afara Serviciilor noastre. Informațiile pe care le primim despre tine, pot fi accesate, procesate și păstrate pe o perioadă prelungită de timp atunci când fac obiectul unei solicitări sau obligații de natură juridică, al unei anchete guvernamentale sau al unor investigații privind posibile încălcări ale condițiilor și politicilor noastre sau pentru a preveni în alt mod potențialele prejudicii. De asemenea, putem păstra informații din conturile dezactivate pentru încălcări ale condițiilor noastre timp de cel puțin un an, pentru a preveni abuzul repetat sau alte încălcări ale condițiilor noastre.

© 2017-2024 PushInstruments.com